Do LITTLE THINGS WITH GREAT LOVE

jij wilt altijd het beste van jezelf geven. zo ook met je instapcursus.

Jouw instapcursus is het eerste moment dat klanten jouw expertise inschakelen, dat jij hen concreet kunt helpen met iets nieuws leren. 

Dat wil je dus niet afraffelen. Ondanks dat het misschien ‘maar’ een product is dat toeleidt naar je kernaanbod, kwaliteit is voor jou ook in het kleine key.

Je gaat er goed voor zitten, maar wanneer je dit aan je klant aanbiedt, voelt het somehow toch wat ongemakkelijk… Je kunt er toch niet voor de volle honderd procent achter staan..

Dit soort gedachten komen in je op:

  • Ik vraag me af of dit m’n klant wel echt genóeg helpt. Ik sta volledig achter de kwaliteit van m’n 1 op 1’s en dit moet in die lijn liggen..
  • Ik wil geen standaard cursus die ik overal zie, maar eentje die bij míj past. Want standaard is nu net niet hoe ik de dingen aanpak..
  • Ik wil dat m’n online cursus écht doet wat ik beloof. Dat hij m’n klanten ook echt iets nieuws aanleert.
  • (als je al eerder gelanceerd hebt:) Ik krijg vragen die ik voor m’n gevoel al heb behandelt.. zit er iets toch niet helemaal goed? Wat zie ik over het hoofd?
  • Als ik het hier over heb in deze les, dan hoort dat er ook bij.. en als ik dat vertel dan moeten mensen zus en zo toch óók begrijpen.. Oh.. nu wordt het wel héél veel..

“Petra heeft zeer effectieve opdrachten bedacht die veel verder gingen dan ik ooit zelf had kunnen bedenken”

Petra kwam op mijn pad en we zijn aan de slag gegaan met de hele outline voor mijn programma. Ook zijn we op zoek gegaan naar wat het programma nou écht mij maakt, wat is mijn methode? Wat kan alleen ik maken en overbrengen?

Zo werd het een academie die niet alleen een heldere opbouw en inhoud had, maar ook echt van mij was. 

Eline van Dam

Grow with video academy

Jij bent iemand die..

Wanneer jij iets aanpakt, doe je dat goed.

Jij wilt een cursus ontwikkelen die kwalitatief goed in elkaar zit, die de resultaten behaalt bij je klanten die je belooft, én die goed bij jou past qua vorm.

Je maakt ook een cursus omdat je mínder werk wilt hebben, niet méér. Het moet dus vooral ook behapbaar zijn, en wanneer je klaar bent, wil je niet dat je vragen krijgt die in de cursus al aan bod zijn gekomen. Je 1 op1 ‘s  zijn voor op maat vragen.

Te veel eisen  voor een (kleine) cursus? Nee hoor.

Een excellente cursus (ook al vraag je er niet de hoofdprijs voor) mag echt de aandacht krijgen die hij verdient. Het is tenslotte de eerste indruk die jij bij je klant achterlaat.

Excellentie in je online cursus betekent dat hij doet wat hij moet doen. Niet meer. Niet minder. Daarvoor moet je ‘simpelweg’ weten hoe je dat voor elkaar krijgt..

en daarom is deze combi-deal iets voor jou!

Dit combi-pakket heeft ‘the best of both worlds’;

zelfstandig aan de slag vanuit een beproefde methode, én 1 op 1 leerkundig advies op maat.

 

De totale waarde van dit pakket is 504,50 euro. Je ontvangt de Outline Review gratis, en betaalt dus slechts 442 euro (excl btw)

 

Dit is hoe het werkt

 

Zelstandig

Stap 1

Ga zelfstandig aan de slag met de Roadmap to Impact, waarmee je vanuit een beproefde leerkundige methode je cursus solide leert opbouwen.

Samen

Stap 2

We hebben een op maat, 1 op 1 Course Consult van 60 minuten, zodat het ontwerp en de opbouw van je cursus naadloos aansluiten op zowel jou als je klant.

Zelfstandig

Stap 3

Ga met de input van de Course Consult zelf aan de slag. Stuur daarna de outline van je cursus aan mij door, en ik review hem  15 minuten, als voorbereiding voor ons laatste gesprek.

Samen

Stap 4

Als laatste stap zitten we nog 30 minuten bij elkaar voor een tweede Course Consult, waar we de puntjes op de i zetten. Hier kun je ook je laatste vragen stellen.

inhoud

Course consult

375 euro

Jouw vragen worden op maat beantwoord en samen sparren we over een zo effectief mogelijke opbouw, die de leerresultaten voor je klanten garandeerd. Ook kijken we naar hoe je cursus niet 13 in een dozijn wordt, maar perfect aansluit bij wie jij bent & waar je bedrijf staat.

– consult van 60 minuten

– plus een consult van 30 minuten

Roadmap to impact

67 euro

Hierin liggen de fundamenten van een goed opgebouwde cursus / programma. Loop deze stap voor stap door en plan je eerste Course Consult bij stap 5 á 6.

– werkboek van 27 pagina’s met 7 cruciale stappen

– tal van praktische opdrachten

– tips & casussen

outline review

 GRATIS (t.w.v. 62,50)

Jij stuurt de outline van je cursus/programma door (n.a.v. het doorlopen van de Roadmap to Impact en een eerste Course Consult), en ik bekijk deze voor feedback.

– ik review de outline 15 minuten

– ontvang je feedback tijdens de 2e Course Consult van 30 minuten

"Petra legt elke stap helder uit. Het fijne van de methode die Petra bij de roadmap gebruikt is dat je niet alles in 1x perfect hóeft neer te zetten, maar je alle ruimte en hulp krijgt om nog te schuiven tot het klopt."

Voor ik besloot om 1:1 met Petra samen te werken, wilde ik alvast de stof in mijn hoofd op een rij krijgen voor het programma dat ik wilde ontwikkelen. Ik besloot daarom de Roadmap aan te schaffen. Ik ben nog steeds erg blij met de aankoop. Het is een praktische korte cursus, waarbij je aan de slag gaat om de outline van je programma stap voor stap uit te werken. Petra legt elke stap helder uit. Het fijne van de methode die Petra bij de roadmap gebruikt is dat je niet alles in 1x perfect hóeft neer te zetten, maar je alle ruimte en hulp krijgt om nog te schuiven tot het klopt. Omdat ik uiteindelijk een groter programma ging schrijven dan ik in eerste instantie van plan was, ben ik na dit document 1:1 met Petra aan de slag gegaan. Maar de roadmap was absoluut een fijne start om de basis helder te krijgen!

– Elsa Schaddelee – The Abundance Business Program

"Ik neem heel veel mee , ook in mijn communicatie naar klanten toe en zelfs in mijn emailmarketing, leadmagnets, etc"

Ik kreeg héél wat inzichten. Wat ik het meest meenam was de “hoe breng ik de leerstof het allerbeste over, zodat zij ermee aan de slag kunnen gaan”. Meer dus dan iemand iets leren (kennis), maar echt aanleren (kunnen).

– Kim de Graeve – Freedom Unlocked –

Combi – pakket ter waarde van 504,50 euro

slechts 442 euro

excl BTW

Frequently asked questions

Op wat voor termijn zijn de course consults?

Jij hebt waarschijnlijk een grove planning voor wanneer je je online cursus wilt lanceren. Ik pas me daar waar mogelijk op aan, maar we ronden in principe het hele pakket af binnen 3 maanden, met uitzondering van overmacht – zowel jouw of mijn kant.

Stel jouw vraag

Social Media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe acties en producten, volg me dan op @signatureimpact via Instagram (zie footer). Ik deel er ook tips voor het maken van een sterke online cursus.