Joehoe! Welkom hier!

ik ben petra,

en ik geloof in blijvend ontwikkelen, niet om het ‘niet kunnen’ weg te halen of om perfectie te bereiken (spoiler alert – that ain’t gonna happen), maar omdat we zó mooi en uniek zijn dat er gewoon zoveel te ontdekken valt en nóg meer te geven is. Zowel voor jou als ondernemer, als voor jouw klanten!

 

 

THIS IS ME

Get to know me a little better

Z

Favoriete drankje

Een makkelijke inkomer: dat is Chai latte! Zowel de variant uit een zakje, als de Keniaanse manier (1/2 water, 1/2/ melk, zwarte thee, masala – en lekker lang laten doortrekken).

Z

English is always better

Al vroeg ontwikkelde ik een liefde voor ‘the international’. Ik deed mijn stage van Onderwijskunde bij een internationale non-profit organisatie waar Engels de voertaal was in de meetings. Ik denk en bid en lees het liefst in het Engels, en je zult me dan ook regelmatig op een verengelste zin betrappen.

Z

MBTI PErsoonlijkheidstest freak

Bij persoonlijkheidstesten denken veel mensen aan hokjes/vakjes. Ik niet: onze persoonlijkheden zijn zo uniek en complex, dat een beetje extra begrip voor ons ‘anders-zijn’ in mijn ogen soms erg kan helpen in communicatie, en dus ook in leren.

Z

doen?! Laat mij maar denken!

Ik heb een hékel aan koken, schoonmaken, content schrijven, of wat voor praktische (repetitieve) taak dan ook. Laat mij maar denken en dromen, dan kan een ander uitvoeren :). Ik ben ooit eens lui genoemd, ‘maar op een goede manier’. Whatever that may be – I’ll take it! 🙂

de filosofie achter signature impact

IMPACT MAKEN VANUIT JE EXPERTISE, PERSOONLIJKHEID EN MISSIE

Ik vind mensen echt bere-interessant. Dat bedoel ik zowel sociaal (als in: mensen zijn zo leuk!), als dat ik het analytisch bedoel (mensen zitten boeiend in elkaar). Ik neem je mee in de filosofie achter de visie en missie van dit bedrijf, de filosofie achter ‘Signature Impact’.

We zijn namelijk zo complex, zo bijzonder, zo uniek, dat er altijd weer iets nieuws te ontdekken is. Je kunt jezelf nooit hélemaal kennen – hebben de ander zelfs nodig om te zien wie we zelf zijn. En we zijn ook nog eens zo flexibel, dat we steeds iets nieuws kunnen leren, en daardoor ook nog eens steeds een beetje veranderen. Dus wanneer je denkt dat je jezelf kent, of ergens bent, heb je je alweer ontwikkeld en is er dus weer iets nieuws te ontdekken.. (WHUT?!?). 

Dat vind ik dus enorm fascinerend. En die fascinatie voor ‘hoe mensen ontwikkelen’ neem ik mee in alles wat ik doe. Ik kijk daarom graag naar mensen, en dan vooral naar dat wat er tussen de regels door te zien is – stukjes verborgen schoonheid van de ander. En als het mag, benoem ik het ook graag. Zodat de ander met die nieuwe inzichten weer verder kan groeien, ontwikkelen, leren.

Maar bij ‘zelfontwikkeling’ houdt het niet op.

Ik geloof zelfs dat het daar niet eens om draait. Ik geloof dat we geen ogen hebben gekregen om naar binnen te kijken (try it.. je ziet alleen maar zwart!), maar naar buiten. We zijn gemaakt om te verbinden – en in dat moment van contact – de connectie tussen oud en nieuw, bekend en onbekend, jou en de ander – daar ontstaat echte impact. Daar wordt de wereld een stukje mooier. Daar maken we ‘signature impact’.

Daarom ben ik in mijn werk altijd op zoek naar dat contactpunt – gaat het in jouw ontwikkeling als ondernemer over het hart voor jouw klant, en gaat het in jouw online cursus of programma over de plek waar jouw klant nu staat in z’n leerreis. Het draait dus niet alleen om jou, jouw ervaring, wie je bent, wat je wilt. En ook niet alleen om de ander. Het draait om het contactmoment tussen jou en de ander.

Dát is Signature Impact:

Signature: jouw persoonlijkheid, jouw ervaring/expertise, en jouw ‘missie’ (voor wie jouw unieke hart klopt).

Impact: het moment dat jij de ander raakt. En de ander jou. There where the magic happens.

MEER SIGNATURE IMPACT MAKEN?

BEKIJK HIER de (bijna) gratis MANIEREN!

Roadmap to impact

Het Ebook ‘Roadmap to impact’ is geen droog ebook met wat tips! Je gaat echt aan de slag met het maken van een sterke online cursus, die jouw klanten ook daadwerkelijk de gewenste resultaten geeft.

Zowel een goed fundament voor een kleine cursus, workshop, en grotere programmas.

Luister naar de podcast

De Signature Impact Podcast is een ontdekkingstocht naar het maken van meer impact, door middel van jouw ondernemerschap en je aanbod. Ontdek je mee?

9

COMING SOON

coming soon

AAN DE SLAG!

Like what you see? Let’s work together!

Wil jij aan de slag met de ontwikkeling van jou als ondernemer, en daarmee die van jouw klant? Neem dan contact met me op.