Hey! Dit ben ik,

petra

en het is mijn missie om bedrijven en organisaties te helpen hun expertise over te brengen aan hun klanten/cliënten. 

 

 

 

THIS IS ME

Get to know me a little better

Z

Favoriete drankje

Een makkelijke inkomer: dat is Chai latte! Zowel de variant uit een zakje, als de Keniaanse manier (1/2 water, 1/2/ melk, zwarte thee, masala – en lekker lang laten doortrekken).

Z

English is always better

Al vroeg ontwikkelde ik een liefde voor ‘the international’. Ik deed mijn stage van Onderwijskunde bij een internationale non-profit organisatie waar Engels de voertaal was in de meetings. Ik denk en bid en lees het liefst in het Engels, en je zult me dan ook regelmatig op een verengelste zin betrappen.

Z

MBTI PErsoonlijkheidstest

Bij persoonlijkheidstesten denken sommigen aan hokjes/vakjes. Ik niet: onze persoonlijkheden zijn zo uniek en complex, dat een beetje extra begrip voor ons ‘anders-zijn’ in mijn ogen soms erg kan helpen in communicatie, en dus ook in leren.

Z

doen?! Laat mij maar denken!

Ik ben niet de grootste fan van koken, schoonmaken, content schrijven, of wat voor praktische (repetitieve) taak dan ook. Laat mij maar denken, dromen en analyseren. Daar ben ik op m’n sterkst.

de filosofie achter signature impact

IMPACT MAKEN VANUIT JE EXPERTISE, PERSOONLIJKHEID EN MISSIE

Ik vind mensen echt bere-interessant. Dat bedoel ik zowel sociaal (als in: mensen zijn leuk), als dat ik het analytisch bedoel (mensen zitten boeiend in elkaar). Ik neem je mee in de filosofie achter de visie en missie van dit bedrijf, de filosofie achter ‘Signature Impact’.

We zijn namelijk zo complex, zo bijzonder, zo uniek, dat er altijd weer iets nieuws te ontdekken is. Je kunt jezelf nooit hélemaal kennen – hebben de ander zelfs nodig om te zien wie we zelf zijn. En we zijn ook nog eens zo flexibel, dat we steeds iets nieuws kunnen leren, en daardoor ook nog eens steeds een beetje veranderen. Dus wanneer je denkt dat je jezelf kent, of ergens bent, heb je je alweer ontwikkeld en is er dus weer iets nieuws te ontdekken.. 

Dat vind ik enorm fascinerend. En die fascinatie voor ‘hoe mensen ontwikkelen’ neem ik mee in alles wat ik doe. Ik kijk daarom graag naar mensen, en dan vooral naar dat wat er tussen de regels door te zien is – stukjes verborgen schoonheid van de ander. En als het mag, benoem ik het ook graag. Zodat de ander met die nieuwe inzichten weer verder kan groeien, ontwikkelen, leren.

Maar bij ‘zelfontwikkeling’ houdt het niet op.

Ik geloof zelfs dat het daar niet eens om draait. Ik geloof dat we geen ogen hebben gekregen om naar binnen te kijken (try it.. je ziet alleen maar zwart!), maar naar buiten. We zijn gemaakt om te verbinden – en in dat moment van contact – de connectie tussen oud en nieuw, bekend en onbekend, jou en de ander – daar ontstaat echte impact. Daar wordt de wereld een stukje mooier. Daar maken we ‘signature impact’.

Daarom ben ik in mijn werk altijd op zoek naar dat contactpunt – gaat het in jouw dienst en product over het hart voor jouw deelnemer, en over de plek waar jouw deelnemer nu staat in z’n leerreis. Het draait dus niet alleen om jou, jouw ervaring, wie je bent, wat je wilt. En ook niet alleen om de ander. Het draait om het contactmoment tussen jou en de ander.

Dát is Signature Impact:

Signature: jouw persoonlijkheid, jouw ervaring/expertise, en jouw ‘missie’.

Impact: het moment dat jij de ander raakt. En de ander jou. That is where the magic happens.

AAN DE SLAG!

Like what you see? Let’s work together!

Wil jij aan de slag met de ontwikkeling van een masterclass, workshop, cursus of programma? Neem dan contact met me op.