ROADMAP TO IMPACT

dé fundamentele methode voor het ontwikkelen van ál jouw (instap) producten en diensten

 

dit is waarom je de roadmap download:

Z

ook bij laagdrempelige producten ga jij voor kwaliteit

Hoewel jouw masterclass/challenge/online cursus/etc, etc. ‘slechts’ een instapper is naar je kernaanbod, wil je dat ook deze goed in elkaar zit en je klant oprecht helpt met een voor hun belangrijk onderwerp. 

Jij raffelt sowieso niets af in je bedrijf – uiteindelijk maak je een product voor je klant, en niet alleen voor eigen gewin.

Z

Jouw intuitie is hierin niet genoeg

Ik ben ervan overtuigd dat je intuitie erg belangrijk is in het maken van keuzes. Maar voor het opbouwen van je leerproduct heb je een onderbouwde methode nodig. Eentje die zich bewezen heeft in de tijd. Stop ál je gevoel en intuitie in je product, maar laat een degelijke structuur de basis zijn.

Z

Jij bent expert in jouw vakgebied, ik in hoe je die expertise overbrengt

Jouw kennis en vaardigheden in jouw vakgebied, daar schort het echt niet aan. Je bent een voorbeeld en mensen willen van jou leren. Je beseft dat iets weten en iets over kunnen brengen aan een ander twee verschillende dingen zijn. And so here you are..

Z

te gebruiken voor elk leerproduct dat je ooit nog maakt

Met de tijd ontwikkel jij, de markt, en zo ook je bedrijf. Nu wil je misschien een masterclass ontwikkelen als instapper naar je kernaanbod (Signature Programma?). En over een jaar lijkt een challenge dé manier om je klanten een eerste indruk te geven van jouw expertise. Welke vorm je dienst ook heeft – de Roadmap is íedere keer weer toe te passen. Zo is de Roadmap naast actief werkboek ook een goed naslagwerk.

"Ik had zelf de vorige outline geschreven, maar deze is zoveel duidelijker"

 

– BRAND TO IMPRESS –

WAt is de roadmap to impact?

De Roadmap is er voor het ontwikkelen van een sterk product of dienst. Het is dé leerkundige methode die ik zelf helemaal in de vingers heb vanwege mijn leerkundige achtergrond en ervaring. Het is de basis van waaruit ik al mijn werk doe.

Ik neem je vanuit mijn leerkundige perspectief stap voor stap mee in het opzetten van een stevig framework voor je ‘leerproduct’ (en dat is íeder product waarbij het leerproces van je klant centraal staat, denk aan een ebook, masterclass, challenge, workshop cursus, academy, etc. Of dat nu online of offline of mixed is, live of opgenomen, met video of tekst of audio. Leerproducten zijn er in alle soorten en maten).

De Roadmap is niet een saai ebook met theorie; je gaat praktisch aan de slag met jouw product/dienst. In 7 heldere stappen en in tal van opdrachten daag ik je uit om je product op een hele nieuwe manier op te bouwen; een product dat draait om het optimaal overbrengen van jouw expertise op je klant en (alleen) dát aanbieden wat je klant verder brengt.

Wanneer je de Roadmap hebt aangeschaft ontvangt je hem direct in je mailbox (en vanaf de bedankpagina kun je hem ook al downloaden).

Je werkt volledig zelfstandig voor deze werkboek-cursus heen. Mocht je ook behoefte hebben aan een persoonlijke final check, korte persoonlijke begeleiding, of een plek waar je je vragen kunt stellen, dan is een losse Course Consult een sterke aanvulling.

De 7 stappen naar diepere impact

 

 

$

De macro-leerlijn: de context van je dienst/product

$

het onderwerp afbakenen

$

EEn doelgroepanalyse met oog op het leerproces van je klant

$

Het einddoel formuleren

$

Het framework neerzetten

$

geschikte werkvormen kiezen

$

gaan, evalueren, optimaliseren

de roadmap in cijfers

werkboek

stappen

paginas

opdrachten

Hier gelijk een mooi voorbeeld van LESS IS MORE.

In de Roadmap geen online leeromgeving of video’s, en geen bonussen over hoe je je product in de markt zet, of over wat dan ook. Dat had allemaal gekund (en is in andere gevallen wel weer aan te raden) maar ik kies ervoor om dit product gericht te houden op één ding: het leerproces van jouw deelnemer.  Dé sleutel om van een goed product te gaan naar een écht goed product.

Een écht goed product of dienst doet wat het moet doen. Aansluiten op je klantvraag en zijn of haar proces. Hoe je dat in jouw product of dienst doet, leer je in de Roadmap.

Frequently Asked Questions

Hoe werkt het?

Download de Roadmap en ga binnen je eigen planning aan de slag. Je kunt de Roadmap gebruiken bij het ontwikkelen van je nieuwe product/dienst, en vervolgens als evaluatie/optimalisatie methode voor elk ander product.

Is de roadmap ook geschikt voor een complex online programma?

Ik raad je bij het ontwikkelen van een complex programma aan om een Course Consultancy traject te volgen, omdat, zoals het woord complex al zegt, er véél meer komt kijken in een programma dan bij een gratis of laagdrempelig product. Bij het traject krijg je wel altijd de Roadmap gratis erbij, omdat het de basismethode is die ik ook in het traject volg. Maar met alleen de roadmap mis je de verfijning die jouw programma naar de next level brengt.

help je me in de roadmap ook met de marketing van mijn product?

Nee, dat doe ik niet. MAAAARR… Door het beter aansluiten van je product op je doelgroep, wordt het al een stuk duidelijker wat je je klant nu precíes te bieden hebt, en dit kun je goed inzetten in het marketing en sales proces (bijvoorbeeld wat je belooft op je salespage, e.d.).

kan ik een refund krijgen?

Helaas niet. Zodra jij de Roadmap hebt aangeschaft, ontvang je hem in je mailbox en is hij echt van jou. Aangezien je hem direct kunt downloaden, kun je hiervoor geen refund krijgen.

Mocht je ontevreden zijn over de Roadmap, laat me dat dan even weten. We zoeken dan samen naar een oplossing.