Roadmap to Impact

 67,00 excl. btw

Roadmap to Impact

Wil jij een online cursus, programma, training of workshop ontwikkelen, die past bij jouw persoonlijkheid, expertise en missie, én die doet wat hij belooft naar je deelnemers?

In de Roadmap to Impact neem ik je vanuit mijn leerkundige perspectief stap voor stap mee in het opzetten van een stevig framework voor je ‘leerproduct’.

Hij is er voor jou als dienstbaarheid aan je klant voorop staat, en je een product wilt maken die jouw deelnemers helpt goede leerresultaten te behalen. Een product dat kwaliteit levert.

De Roadmap is niet een saai ebook met theorie; je gaat 25 pagina’s lang praktisch aan de slag gaan met jouw product. In 7 heldere stappen en tal van opdrachten daag ik je uit om je product op een hele nieuwe manier te gaan opbouwen; niet door ‘alles wat jij weet’ door elkaar te husselen tot een, hoop je, logische volgorde, maar echt vanaf de basis, met het leerproces van jouw deelnemer als uitgangspunt. Om zo een product te maken dat waarlijk Signature Impact maakt op je klant.

NB. Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van toepassing

In 7 stappen en tal van opdrachten een online cursus, programma of training ontwikkelen die past bij wie jij bent en daadwerkelijk aansluit op de leervraag van je klant.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roadmap to Impact” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *